Gezond afvallen met Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim

Afslanken

In 4 stappen gezond afvallen

onder begeleiding van 2 diëtisten.

Stap 1:

Bepaal jouw doel


Bepaal als eerst je streefgewicht: hoeveel kilo wil je afslanken?

Een gezond gewicht staat voorop. Wat je motivatie ook is en hoeveel kilo je ook wenst af te slanken, wij hebben het juiste SLANK traject wat bij jouw doelen past.

Stap 2:

Kies het slank traject


Kies voor SLANK 4, SLANK 8 of SLANK 12. Dit betekent dat je in

4, 8 of 12 weken tijd aan de slag gaat met het voedingsschema en terugkomt op onze praktijk in Amsterdam voor de weegmomenten in onze praktijk.

Stap 3:

Start met gezond afvallen


We gaan aan de slag om jouw gewichtsdoelen te behalen.

Naast het gewicht bekijken we natuurlijk ook je vetpercentage, spiermassa, vochtbalans, orgaanvet en houden we goed in de gaten wat er met je stofwisseling gebeurt tijdens het afvallen. Jouw gezondheid staat voorop!

Stap 4:

Behoud je gewicht


Nadat je het SLANK traject hebt afgerond heb je de nodige handvatten en tools tot je beschikking om op gewicht te blijven. Geen crashdieet of een jojo-effect. Wij streven naar blijvend gewichtsverlies op de lange termijn, zodat je zelf je streefgewicht op peil kan houden.

Welk traject past bij jouw?

Slank 4

Maximaal 5 kilo afslanken


Traject van 4 weken
Max 5 kilo afslanken
1 Voedingsschema
3 Weegmomenten

Slank 8

5 tot 10 kilo afslanken


Traject van 8 weken
5 to 10 kilo afslanken
2 Voedingsschema’s
4 Weegmomenten

Slank 12

Meer dan 10 kilo afslanken


Traject van 12 weken
10+ kilo afslanken
2 Voedingsschema’s
7 Weegmomenten

Wat kan ik verwachten?

SLANK betekent op een gezonde en verantwoorde manier afvallen onder begeleiding van een gecertificeerd diëtist. Met SLANK leer je eten & drinken op een nieuwe manier te waarderen en zorg je tegelijkertijd om je band met voeding te herstellen, te verbeteren én te handhaven.

Bij Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim streven we naar effectief en succesvol gewichtsverlies binnen een vooraf vastgesteld tijdsbestek.

Het werkt heel simpel:

Je kiest één van de SLANK trajecten afhankelijk van hoeveel kilo je graag wenst af te slanken. Hierna gaan we aan de slag met één of meerdere gestructureerde voedingsschema’s waarin je precies weet wat je gedurende 4, 8 of 12 weken gaat eten & drinken. Je komt langs op onze praktijk voor meerdere weegconsulten om de voortgang te meten en te bespreken. Bereik je streefgewicht en voel je op je best met SLANK 4, SLANK 8 of SLANK 12.

SLANK succes bij de diëtist

SLANK filosofie bij de diëtist

SLANK is een op maat afgestemd afslanktraject waarbij gezonde voeding en een gezond gewicht voorop staan. Vele ‘SLANK-ers’ gingen je al voor. Wij zijn niet voor niets de meest en hoogst gewaardeerde diëtstenpraktijk van Amsterdam! Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten? Lees de reviews uit de praktijk en krijg een beter inzicht in het succes achter SLANK.

Wij benaderen iedereen op een persoonlijke manier. Elk lichaam is anders en hier houden wij rekening mee. Bij Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim wordt uitgebreid aandacht besteed aan de lichamelijke en geestelijke veranderingen die plaatsvinden bij het afvallen. Wij streven naar zoveel mogelijk vetverlies waarbij de spiermassa wordt behouden en de vochtbalans verhoogd wordt.

Dit is slechts één van onze visies. Lees meer over onze filosofie.

Onze praktijk

is makkelijk bereikbaar

Aan de rand van Amsterdam West en Bos & Lommer vind je onze diëtistenpraktijk. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid nabij de praktijk. ​

Gelegen aan de begane grond is onze praktijk ook makkelijk toegankelijk voor minder validen.

Een afspraak maken buiten kantoortijden
is bij ons ook mogelijk.