Privacyverklaring Diëtistenpraktijk

Van den Heuvel & Bourhim.

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Als je gebruik maakt van diensten van Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhimdan hebben wij gegevens van jou nodig. Die verstrek je via de telefoon (bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak), via het contact met de diëtist of via de mail. Denk hierbij aan:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • BSN nummer
  • E-mailadres
  • Relevante medische gegevens
  • Gegevens zorgverzekeraar (klantnummer, polis, naam)
  • Jouw lichamelijke meetgegevens (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage, vochtpercentage, orgaanvet, spiermassa, botmassa, metabolische leeftijd, ruststofwisseling)

Waarom Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim deze gegevens nodig heeft

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim heeft jouw persoonsgegevens nodig voor het uitvoeren van haar werkzaamheden om je een persoonlijk dieetadvies te kunnen geven en om deze vervolgens aan jou te verstrekken. In sommige gevallen gaat het om zogenaamde ‘bijzondere’ en/of ‘gevoelige persoonsgegevens’ van jou. Dat doen wij alleen als daarvoor noodzaak bestaat met betrekking tot jouw behandeling. Je persoonsgegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hoe lang Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim jouw gegevens bewaart

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim bewaart jouw persoonsgegevens 15 jaar na beëindiging van de dieetbehandeling (verplichting volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst).

Delen met anderen

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim zal jouw gegevens indien noodzakelijk en met jouw instemming verstrekken aan andere zorgverleners voor behandeldoeleinden (denk aan rapportage aan verwijzer of overdracht naar andere instelling bij opname). Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim heeft met andere zorgverleners overeenkomsten voor veilige gegevensoverdracht. 

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim zal jouw gegevens uitsluitend verstrekken aan een ICT hosting organisatie om jouw gegevens veilig op te bergen. Met deze organisatie heeft Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim een overeenkomst om te zorgen voor een standaard niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid voor dit soort gegevens. Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim blijft verantwoordelijk voor deze verwerking van jouw persoonsgegevens.

In kaart brengen website bezoek

Op de website van Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics​

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ​Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. heeft hier geen invloed op. ​Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dietistenpraktijkhb.com. Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. ​Er zal dan een afspraak worden gemaakt, omdat hiervoor legitimatie altijd noodzakelijk is, om aan te tonen dat het om jouw persoonsgegevens gaat.

Beveiligen​

Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim via info@dietistenpraktijkhb.com. www.dietistenpraktijkhb.com is een website van Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim. Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim is als volgt te bereiken:

​Postadres: Karel Doormanstraat 127, 1055 VE, Amsterdam

Vestigingsadres: Karel Doormanstraat 127, 1055 VE, Amsterdam

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 56961486

Telefoon: 06-24186075

E-mailadres: info@dietistenpraktijkhb.com

Meer informatie

Voor meer informatie over privacy kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.