Leer ons beter kennen

via onze filosofie.

Onze filosofie

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk en hier passen wij onze werkwijze op aan. Onze filosofie is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis over gezonde voeding, genieten van gezond eten en kiezen voor zo veel mogelijk natuurlijke en onbewerkte voedingsmiddelen.

Leer ons beter kennen en verdiep je in de 6 visies van Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim.

De 6 visies van Diëtistenpraktijk Van den Heuvel & Bourhim

Succesvolle resultaten

Wij zijn een doelgerichte praktijk waarbij we van tevoren vaststellen wat jij graag wilt bereiken in de periode dat je door ons begeleid wordt.

We streven naar succesvolle resultaten in het kader om jouw gezondheid te optimaliseren. 

We stappen samen met jou het traject in om tot de gewenste eindresultaten te komen. Het overwinnen van oude voedingsgewoonten, je motiveren om bepaalde obstakels te overbruggen en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Jouw succes is ons succes!

Persoonlijke benadering 

Door middel van een persoonlijke benadering en regelmatige weegconsulten zijn wij jouw stok achter de deur voor een succesvol afslanktraject of de behandeling bij een chronische aandoening. Onze begeleiding omvat op maat gemaakte plannen en face-to-face consulten, gericht op het behalen van een gezond(er) gewicht en een gezond(ere) leefstijl. Samen proberen we de finish te halen.

Je bent bij ons geen nummertje, maar begeleiden onze cliënten met de waar nodige persoonlijke aandacht en zorg. Ook buiten de consulten om.

Gezond en fit zijn

Met behulp van voeding kun je veel goeds doen voor je lijf! Afslanken betekent een gezonder en gelukkiger lichaam. Ook rekening houden met een tijdelijke of chronische klacht is liefde voor jezelf. We vinden het belangrijk dat je weer lekker in je vel zit en helpen je om zelf een langdurige balans te vinden in je voedingspatroon. Als je bij ons de deur uit gaat, wensen we dat je ons ook echt niet langer meer nodig hebt.

Lichaamssamenstelling

De weegschaal laat het gewicht in kilo’s zien. Maar waar bestaat je gewicht nu eigenlijk uit? Dit is meer dan een getal alleen. Veel diëten zijn gericht op snel afvallen,

wat vaak ten koste gaat van de spiermassa en een gezond vochtniveau. Bij Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim streven we naast gewichtsverlies naar een optimale lichaamssamenstelling. Wij werken doelgericht naar een lager vetpercentage met het behoud van de spiermassa en het verhogen van het vochtniveau. Dit doen wij met een uitgebalanceerd voedingsschema die de juiste verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten bevat en afgestemd is op jouw stofwisseling.

Gewoon gezond eten

Met gewoon gezond eten kunnen hele mooie resultaten behaald worden. Wij werken met normale voedingsmiddelen en producten. Géén dure shakes of overbodige voedingssupplementen om snel af te vallen. Wij houden van vers & gezond eten en dit hoeft niet veel tijd te kosten of duur te zijn.

Hoe natuurlijker, hoe gezonder. Hoe minder kant-en-klaar, hoe beter. Je zult ook merken dat dit flink kan schelen in de knip!

Keuze & variatie

Door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen en het zoeken naar gezondere alternatieven, kunnen topresultaten worden geboekt. Binnen dit kader vinden wij keuze tussen voldoende alternatieven en het variëren met je voeding essentieel. Een behandeling bij ons is geen straf, maar een nieuwe ervaring. Ontdek wat jouw kracht is en wat jij uit je voeding kunt halen. Ontdek nieuwe smaakcombinaties, gerechten en voedingsmiddelen die je een nieuwe blik op eten & drinken geven.

De succesverhalen

uit de praktijk.

Onze praktijk is makkelijk bereikbaar

Aan de rand van Amsterdam West en Bos & Lommer vind je onze diëtistenpraktijk. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid nabij de praktijk. ​

Gelegen aan de begane grond is onze praktijk ook makkelijk toegankelijk voor minder validen.

Een afspraak maken buiten kantoortijden
is bij ons ook mogelijk.