In 8 weken op je streefgewicht met SLANK 8

Gezond met SLANK 8

Wil je graag 5 tot 10 kilo afslanken? Afvallen met SLANK 8 bij Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim betekent dat wij je volledig ondersteunen om dit te realiseren binnen een periode van 8 weken. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om het afvallen plezierig te maken. Je hoeft de komende 8 weken niet na te denken over wat je wel of niet kunt eten. Alles wordt vastgelegd in een voedingsplan waar je mee aan de slag gaat. Daarnaast ontvangt je een boodschappenlijst, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Slank in 8 weken, betekent persoonlijke ondersteuning van een ervaren diëtist en de nodige handvaten zodat je gemotiveerd kunt beginnen met gezond afvallen. Het voedingsplan is gebaseerd op jouw lichamelijke toestand, eetgewoonten en (energie)behoefte. Wij meten met geavanceerde apparatuur je gewicht, vetpercentage, orgaanvet, spiermassa, botmassa, vochtpercentage, échte leeftijd en ruststofwisseling (de hoeveelheid energie die je nodig hebt om de basale processen in je lichaam te laten werken). Jouw voedingsplan wordt hier volledig op aangepast. Als je graag gezond wilt afvallen, precies wilt weten waar je aan toe bent én lekker en gezond wilt blijven eten, dan is SLANK 8 het traject voor jou. Samen gaan we in 8 weken tijd de uitdaging aan!

Wat je kunt verwachten

  • 5-10 kg gewichtsverlies
  • In 8 weken tijd
  • Intake inclusief uitgebreid voedingsschema
  • 5 standaard vervolgconsulten
  • 2 telefonisch consulten
  • € 289*

Hoe het SLANK 8 traject eruit ziet

Intake

Na de aanmelding ontvang je van ons een intake formulier en maken wij een afspraak op de praktijk. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de belangrijkste punten met betrekking tot jouw eetpatroon en leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: Wat eet en drink je gemiddeld per dag? Zijn er voedingsmiddelen die je niet lekker vindt? Ben je misschien ergens overgevoelig of allergisch voor? Hoe ziet je (werk)dag eruit? Wat zijn jouw persoonlijke valkuilen en wat gaat je juist goed af? Hoe vaak ga je gemiddeld uit eten? En hoe gaat het in de weekenden met eten en drinken?  Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die wij je kunnen stellen. Afhankelijk van jouw leefstijl en hulpvraag, inventariseren wij zoveel mogelijk om tot de beste behandeling te komen. Daarnaast meten we alle belangrijke lichamelijke waarden zodat wij aan de slag kunnen met jouw persoonlijke SLANK plan. Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om jouw wensen en verwachtingen te bespreken zodat we een goede samenwerking tegemoet gaan.

Week 1:


Je start deze week met het voedingsschema. Tevens plannen we jouw telefonisch consult in waarin we jouw vragen beantwoorden en het plan bespreken. Het tweede telefonische consult vindt na het traject plaats om te inventariseren of je gewicht nog steeds stabiel is.

Week 2:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld.

We plannen weer een weging in om de resultaten met je te bespreken.

Week 3:


In de derde week van SLANK 8 vindt het eerste vervolgconsult plaats. Hierin bespreken we de voortgang en nemen we de lichamelijk waarden op.

Week 4:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. Je bent nu al op de helft van het traject en wat kilo's lichter!

Week 5:


Het tweede vervolgconsult vindt plaats waarin de lichamelijke waarden opnieuw worden opgenomen en besproken.

Waar loop je tegen aan? Wat ging er goed en waar kunnen we je nog bij ondersteunen?

Week 6:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld.

We plannen weer een weging in om de resultaten met je door te nemen.

Week 7:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. Bij vragen kun je ons altijd even mailen, bellen of appen. Nog 2 weken te gaan!

Week 8:


In de laatste week vindt de eindweging plaats. Gefeliciteerd!

Je bent heel wat kilo's kwijt en hebt de basis gelegd voor een gezonde lifestyle. Mocht je nog door willen gaan? Dan is het altijd mogelijk om in overleg het traject te verlengen.*Afhankelijk van de voorwaarden van je zorgverzekering kun je de rekening na afloop van de behandeling indienen bij je zorgverzekeraar.

Raadpleeg je polis voor meer informatie over vergoedingen bij dieetadvisering.


Onze praktijk is makkelijk bereikbaar

Aan de rand van Amsterdam West en Bos & Lommer vind je onze diëtistenpraktijk. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid nabij de praktijk. ​Gelegen aan de begane grond is onze praktijk ook makkelijk toegankelijk voor

minder validen.

Een afspraak maken buiten kantoortijden is bij ons ook mogelijk.