In 4 weken op je streefgewicht met SLANK 4

Gezond met SLANK 4

Wil je tot 5 kilo afvallen? Bij Diëtistenpraktijk van den Heuvel & Bourhim zorgen we ervoor dat dit in 4 weken tijd realiseerbaar wordt. Wij staan 100% achter jou en samen zorgen we ervoor dat je na 4 weken slanker bent. Als je voor SLANK 4 kiest, volg je gedurende 4 weken een op maat gemaakt voedingsplan gebaseerd op jouw lichamelijke toestand, eetgewoonten en (energie)behoefte. Wij meten met geavanceerde apparatuur het gewicht, vetpercentage, orgaanvet, spiermassa, botmassa, vochtpercentage, je échte leeftijd en ruststofwisseling (de snelheid waarmee de energie uit voeding verbruikt wordt in het lichaam).

Het voedingsplan wordt hierop volledig aangepast. SLANK 4 is een op maat gemaakt afslanktraject waarbij je binnen 4 weken weer lekker in je vel zit en je gezondheid is verbeterd. Daarnaast weet je met het persoonlijke voedingsplan precies waar je aan toe bent. We helpen je op een effectieve, gezonde en verantwoorde manier met afvallen.

Wat je kunt verwachten

  • Tot 5 kg gewichtsverlies
  • In 4 weken tijd
  • Intake inclusief uitgebreid voedingsschema
  • 2 standaard vervolgconsulten
  • 2 telefonisch consulten
  • € 199*

*Afhankelijk van de voorwaarden van je zorgverzekering kun je de rekening na afloop van de behandeling indienen bij je zorgverzekeraar.

Raadpleeg je polis voor meer informatie over vergoedingen bij dieetadvisering.


Hoe het SLANK 4 traject eruit ziet

Intake

Na de aanmelding ontvang je van ons een intake formulier en maken wij een afspraak op de praktijk. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de belangrijkste punten met betrekking tot jouw eetpatroon en leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: Wat eet en drink je gemiddeld per dag?

Zijn er voedingsmiddelen niet lekker vindt? Hoe ziet je (werk)dag eruit? Wat zijn jouw persoonlijke valkuilen en wat gaat je goed af? Hoe vaak ga je gemiddeld uit eten? En hoe gaat het in de weekenden met eten en drinken?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die wij je kunnen stellen. Afhankelijk van jouw leefstijl en hulpvraag, inventariseren wij zoveel mogelijk om tot de beste behandeling te komen. Daarnaast meten we alle belangrijke lichamelijke waarden zodat wij aan de slag kunnen met jouw persoonlijke SLANK plan.

Week 1:


Je start deze week met jouw plan. Tevens plannen wij het telefonisch consult in waarin we het plan bespreken en al jouw vragen direct beantwoord worden. Het laatste telefonische consult vindt plaats na het traject, zodat we kunnen inventariseren of je gewicht nog stabiel is.

Week 2:


In de tweede week van SLANK 4 vindt het eerste weegconsult plaats. We nemen opnieuw de lichamelijke waarden op en bespreken de voortgang van het traject.

Week 3:


In de derde week volg je het plan zoals deze voor jou is opgesteld.Schroom niet om contact op te nemen als je ergens tegen aan loopt.We zijn er voor jou!

Week 4:


In de laatste week vindt de eindmeting plaats. De lichamelijke waarden worden opgenomen en besproken. Gefeliciteerd!

Je bent wat kilo's lichter! Wil je nog doorgaan met afvallen?

Dan is het altijd mogelijk om in overleg het traject te verlengen.

Onze praktijk is makkelijk bereikbaar

Aan de rand van Amsterdam West en Bos & Lommer vind je onze diëtistenpraktijk. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid nabij de praktijk. ​Gelegen aan de begane grond is onze praktijk ook makkelijk toegankelijk voor

minder validen.

Een afspraak maken buiten kantoortijden is bij ons ook mogelijk.