In 12 weken op je streefgewicht met SLANK 12

Gezond met SLANK 12

Wil je meer dan 10, 15 of 20 kilo afvallen (meer kan ook!)? En heb je in het verleden alles geprobeerd om af te vallen, maar zijn de resultaten niet blijvend? Weet je niet waarom het afvallen in het verleden niet naar wens is gegaan? Vind je het belangrijk dat je dit keer wél op gewicht blijft en de stok achter deur hebt waarbij je langdurig gemotiveerd blijft? Dan is SLANK 12 hét afslanktraject voor jou. SLANK 12 betekent dat je in 12 weken tijd aan de slag gaat met een voedingsplan wat speciaal voor jou samengesteld wordt om het maximale gewichtsverlies te bereiken. Slank 12 is een intensief afvaltraject, maar je kunt trots zijn op het behaalde resultaat. Afvallen, een gezond voedingspatroon aanleren en je goed voelen in je eigen lichaam, zijn belangrijke onderdelen van SLANK 12. We kijken samen naar de mogelijkheden om in 12 weken zoveel mogelijk gewicht kwijt te raken: op een gezonde en verantwoorde manier. Je kunt de meest persoonlijke en intensieve ondersteuning verwachten. Om het maximale gewichtsverlies te bereiken ontvang je een voedingsschema welke gebaseerd is op jouw lichamelijke toestand, eetgewoonten en (energie)behoefte. Samen tellen we af!

Wat je kunt verwachten

  • 10+ kg gewichtsverlies
  • In 12 weken tijd
  • Intake inclusief
  • 2 voedingsschema's
  • 8 standaard vervolgconsulten
  • 3 telefonische consulten
  • € 439*

*Afhankelijk van de voorwaarden van je zorgverzekering kun je de rekening na afloop van de behandeling indienen bij je zorgverzekeraar.

Raadpleeg je polis voor meer informatie over vergoedingen bij dieetadvisering.


Hoe het SLANK 12 traject eruit ziet

Intake

Na de aanmelding ontvang je van ons een intakeformulier en maken wij een afspraak op de praktijk. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de belangrijkste punten met betrekking tot jouw eetpatroon en leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: Wat eet en drink je gemiddeld per dag?

Zijn er voedingsmiddelen die je niet lekker vindt? Hoe ziet je gemiddelde (werk)dag eruit? Wat zijn jouw persoonlijke valkuilen en wat gaat je goed af? Hoe vaak ga je gemiddeld uit eten? En hoe gaat het in de weekenden met eten en drinken? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die wij je kunnen stellen. Afhankelijk van jouw leefstijl en hulpvraag, inventariseren wij zoveel mogelijk om tot de beste behandeling te komen. Daarnaast meten we alle belangrijke lichamelijke waarden zodat wij aan de slag kunnen met jouw persoonlijke SLANK plan. 

Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om jouw wensen en verwachtingen te bespreken zodat we een goede samenwerking tegemoet gaan.

Week 1:


Je start deze week met het eerste voedingsschema. Tevens plannen we jouw telefonisch consult in waarin we jouw vragen beantwoorden en het plan bespreken. Het laatste telefonische consult plannen we in na het traject om te inventariseren of je gewicht stabiel is.

Week 2:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. Bij vragen kun je ons altijd even mailen, bellen of appen.

Week 3:


In de derde week van SLANK 12 vindt het eerste vervolgconsult plaats. Hierin bespreken we de voortgang en meten we de lichamelijke waarden: gewicht, vetpercentage, vochtbalans, spiermassa, orgaanvet, botmassa en ruststofwisseling.

Week 4:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. We plannen weer een weging in om te voortgang te bespreken.

Week 5:


In week 5 vindt het tweede vervolgconsult plaats. We nemen opnieuw de lichamelijke waarden op en bespreken de voortgang. Wat gaat er goed? Waar loop je tegenaan? We geven je de handvaten om verder te gaan.

Week 6:


Halverwege het traject (of eerder indien nodig is) ontvang je het tweede voedingsschema om het afvallen een kick start te geven en je spiermassa zoveel mogelijk te behouden. Ook hebben we weer een consult om de stok achter de deur te behouden.

Week 7:


In week 7 vindt een vervolgconsult plaats waarin we het gewichtsverlies noteren en alle lichamelijke veranderingen bespreken. Je bent over de helft van het traject en je zult merken dat je broeken losser zijn gaan zitten en je je een stuk fitter voelt.


Week 8:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. Bij vragen kun je ons altijd even mailen, bellen of appen. Nog 5 weken te gaan!

Week 9:


In week 9 vindt een vervolgconsult plaats. We nemen opnieuw de lichamelijke waarden op en bespreken de voortgang. We streven ernaar dat je in week 9 tussen de 8-10 kg bent afgevallen.

Week 10:


Je volgt het plan zoals deze voor jou is opgesteld. Bij vragen kun je ons altijd even mailen, bellen of appen. We plannen hier ook een telefonisch consult in, om de lijntjes kort te houden.

Week 11:


Het één na laatste vervolgconsult plaats voordat we het traject gaan afronden. Je bent er bijna!


Week 12:


Gefeliciteerd! Je bent 12 weken verder en hebt als het goed is al een hele grote verandering ondergaan. In deze week hebben we de eindweging. Mocht je toch graag verder willen en die stok achter de deur willen behouden, kunnen we dit natuurlijk met je inplannen. 


Onze praktijk is makkelijk bereikbaar

Aan de rand van Amsterdam West en Bos & Lommer vind je onze diëtistenpraktijk. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid nabij de praktijk. ​Gelegen aan de begane grond is onze praktijk ook makkelijk toegankelijk voor

minder validen.

Een afspraak maken buiten kantoortijden is bij ons ook mogelijk.